4.11.12

Uusi "talo" ja uudet kujeet


Viikonlopuksi iski ihan hirveän inspiksen. Piti rakentaa Biltematikuista talo niille aiemmin tekemilleni ikkunoille! Siitä tulee vissiin rennonletkeä retromummola. Tai sitten se mukailee meidän kotia. Käytännössä ne on sama asia; mehän asutaan retrosti entisessä mummolassa :)

No oikeasti en saanut vasta kuin kaksi huonetta tehtyä, kun piti jo änkeä ensimmäinen ikkuna paikalleen ensimmäiseen huoneeseen. 
Tästä tulee isona keittiö.


Ja tietty olin taas mokannut moneen kertaan, kun en jaksa kamalasti keskittyä epäoleellisiin asioihin, kuten esim. mittaamisen, kovin tarkasti... Muutenkin projektit etenee aina vähän niin, että kun on tekemässä jotain hommaa, niin sen valmistuminen edellyttä 2-5 pakollista välihommaa. Ikkunoiden kanssa älysin, että täytyyhän ruutujen välissä olla tulitikkuaskit niinkuin kaikissa vanhoissa taloissa. Ainakin meillä on, kaikki viisaat mummot sanoo, että ne keräävät siellä kosteutta itseensä.

Legendaarisia tikkuaskietikettejä! Lahden Erikoinen, Lahden Kauppahotelli, Valio hehkumattomat tikut  ja  "T-kauppa, edullinen ruokakauppa" :)

Tämmöinen tapetti löydettiin, valittiin ja tulostettiin (ja tapetoitiin tietysti nurkista kaarevasti) siksi, että...

(Oli pakko vääntää pari pientä tapettirullaakin fiilistelykuvaksi...)... meidän oman keittiön seinässä on melkis samanlainen tapetti!
Hitchin kitchi kollaasi meidän keittiön seinällä :)

Uudelle talolle ei ole vielä nimeä. Ehkä se pitää lainata tältä 1:1 talolta?  Pitää vielä miettiä.

No comments: