20.11.12

Terveisiä Helsingistä!

- Hei Röökimummo, terveisiä ihan Helsingistä saakka
- Kiitos Hiirivaari... toitko tuliaisia...?
- ... uhum, no vähän toin....


- Noooh... tykkäätkös?
- Jo vain! Oijoi ja vautsivau! *ilahtuneita kiljahduksia ja hössötystä*

Niin, kävin siis sunnuntaina Helsingissä Nukke- ja nallemarkkinoilla. Ihana aamupäivä samanhenkisten hömppien seassa :) . Tein taas hurjasti löytöjä! Hiirivari on Hannan hyppysissä syntynyt, keittiön ruokapöytä ja tuolit ovat Christian Lundqvistin käsialaa, törkeän hieno vatkain Mrs Who:n taituroima, puuhaarukka, turkoosit astiat ja lättypannu Mirkalta ja muut sitten taas katosivat jo muistista.Keittiötavaroiden lisäksi löysin myös muuta: tuo ihana-ihana-ihana peili ja mini-mini-pönttöuuni ovat myös Mirkalta, rakulautanen Hannalta ja Raamattu... uh, en muista keneltä. (Muistuttakaahan, jos tunnistatte tekijän). Minipönttöuunin takia "jouduin" ostamaan myös aimo läjän tuommoisia pikkuruisia  keittiön ja kylpyhuoneen kalusteita, kuvassa on siis vain osa niistä.
Myös kuvan senkki löytyi markkinoilta ja "jouduin" ostamaan myös sen, vaikka se on aavistuksen liian iso! Se on kuitenkin jonkun 80-luvulla ihan itse tekemä, mutta senkin tarina jäi vähän kesken markkinahumussa. Tietysti ostin myös myös pitsejä yms. tuiki tarpeellisia matskuja. Nuo vaaleansiniset koiranapit olivat kyllä hellyttävyyden huippu materiaaliostosteni joukossa :)
Nukkemummon ostin jo hieman aiemmin Facebookin Nukkekotikirpputorilta, mummo on tietysti Tarun tallista. Luulin, että mummon nimi saattaisi olla Asteri Tomula, mutta hulvattoman fb-keskustelun lopputulemana mummosta taisi tulla ihan julkisesti "Röökimummo" :D :D.

Eikös vaan näytäkkin siltä, että kuvasta puuttuu vain tupakkiaski :D

3 comments:

Anna said...

Hyvä saalis! Itsekin himoitsin Mrs. Whon vatkaimia ja yleiskoneita, mutta onneksi niitä sai jälkikäteenkin tilata! Tupakka-aski minikoossa voisi olla oikeastaan aika hauska askartelu, yleensä nää nukkekotihommat taitaa keskittyä vähän sievempiin asioihin ;)

Bentje said...

Du machst ja schöne Sachen, mal etwas ganz anderes
:-)
LG
Bentje + Berrit

Anne said...

Ihania löydöksiä, ja tuo pariskunta on kyllä niiiin valloittava!