25.1.16

Löytölavuaari

Löysin kirpputorilta aivan mahtavan lavuaarin, joka on siis oikeasti sytkäri. Jotenkin, Vanhan näköinen ja juuri sopivan kämähtänyt minun makuuni. Nyt pitäisi keksiä, että mitenkä kummassa saisin yhdistettyä turkoosin kylpyammeen ja kirkkaanpunaisen lavuaarin toisiinsa jotenkin kivasti. Laattoja en voi (jaksa) enää vaihtaa... Apua?

3 comments:

hannajaleijona said...

Siis miten voi olla tämmöisiä sytkäreitä? Aivan huippu! Minusta tuo sopii tuonne kuin nenä naamaan. Kun päästät porukat sinne mellastamaan, niin tuovat taatusti mukanaan kaikenlaista tarpeellista ja tarpeetonta, joka maadoittaa nuo tuonne toisiinsa sointuvasti. Tarvitsevat pyyhkeitä ja pyyhkeille roikottimia ja peilin ja ehkä hammasharjoja ja kukkia ja ties mitä lehtiä ja kynttilöitä ja teekuppeja nyt kylpemiseen saattaakin liittyä ja shampoopulloja ja saippuaa. :) Pieni kirjahylly vois olla ja sitten tuoli, jos joku haluaa lukea jollekin ääneen, kun se kylpee ja ehkä vähän kylpyleluja. Ja siinä meni ihana tyhjä huone, jossa nuo esineet ovat niin mahtavasti framilla. :)

Merja said...

Samat sanat! Hyvin sopii, matto, pyyhkeet ym. kuten Hanna jo sanoi, niin tulee aivan täydellistä.

NINA said...

Kirpparit näyttävät olevan oikeita aarreaittoja! Tässä maailmassa näkyy olevan tavaraa, jota ei edes tule mieleen lähteä etsimään... Yhteensopivuudesta olen samaa mieltä Hannan ja Merjan kanssa!