11.1.16

Joululoman remonttihommeleita

Yksi inhokkihomma on odottanut "parempia aikoja" niin kauan, että joululomalla se oli pakko tehdä. Keltaisen talon päätyyn ikkuna ja ikkunoiden listat. Heti kun sen sai alta pois, alkoi muutamat muutkin rästihommat luistaa.
Tästä lähdettiin
Tämmöinen tuli. 

Kylpyhuone on ollut vaiheessa, kun en ole saanut aikaa seinälaattojen tekoon. No nyt on nekin paikoillaan, mutta muuten kylppäri vielä hakee värimaailmaansa. Tai ehkä tapettejaan, enpä tiedä. Saatoin kyllä jo kiintyä tuohon nuhjuiseen vaaleanpunaiseenkin!
Kuvittele kuvaan lattiakaivo, suihku, suihkuverho,
pyykkinaru, valaisin, kylppäriromua jne... 

Iki-ihana, ehta  Högforsin amme ei ole enää yksin

Vintilläkin oltiin hommissa, vihdoinkin tapettia seinässä. Vielä pitäisi tuo levoton pöytävalo saada aisoihin jollain kivalla varjostimella
Tänään punainen sänky onkin täällä

3 comments:

Mare said...

Aivan ihana tuo amme! Vaaleanpunainen väri kylppäriin sopii minusta passelisti tuo kalustuksen kanssa.

hannajaleijona said...

Apua miten paljon edistystä ja kaikki vielä niin hienoa. Tuo amme on ihan järjettömän hieno, vaikka olisi ihan yksinkin laattojen kanssa, niin kelpaa katsoa. :)Taas meillä on samoja asioita mielessä, eli varjostimia. Minulla pysyvät kyllä tiukasti vaan mielen puolella vielä tovin, kun en ehdi sen tyyppistä nyt.

Paulakum said...

Voi ihanuus näitä! Amme on aivan liikkis, ja pelaa kaakelien kanssa täydellisesti. Miten sulla onkin näin taito luoda kokonaisuuksia, joissa on... sielu? :)