27.1.16

Kylpyhuonerempan jatkot

Sain hurjasti ideoita kylppäriin FB:n Nukkekotiharrastajat -ryhmästä. Päätin testailla kaikkea (hulluakin) kerrankin, kun projekti on pieni ja päällemaalaaminen niin helppoa. Kylläpäs oli hauskaa kokeilla eri vaihtoehtoja ja huomata miten paljon väri vaikuttaa tilaan! Loppujen lopuksi seinästä tuli kylpyammeen värinen, se tuo kivasti avaruutta ja valoa.
Tässä vähän fiilistellään.
Tykkäsin tummanruskeasta ja mustikansinisestä todella paljon, mutta niiden kanssa tilaan tuli hieman liian dramaattinen kombo ja ahtauden tunne.
Jemmoista ei löytynyt kylppäritavaraa, joten tekaisin nopsasti yön pimeinä tunteina pari hammasharjaa tunnelmanluojiksi. Päivänvalossa paljastui, että harjasosat ovatkin aivan kämäset. Taitaa olla siivousvälineitä ne..

Keltaisen talon keittiöstä löytyi juuri sopiva tuoli. Rakas mieheni lupasi askarrella "likaisia miniatyyrikalsareita" ja kasata niitä tuolille! Tää on niin tätä :D

 Likaisiin kalsareihin kyllästyneet kodinhengettäret voivat kylpeä rauhassa kynttilän valossa ;). Hana oli vaaleanpunainen muovihana jostain halpislelusta, markkeeraa oikeaa hanaa kunhan se joskus valmistuu.

Niin ja vielä kiva vinkki värien kanssa tuskaileville: ColorSnapissa voi tehdä omia värilastuja omista kuvista!


1 comment:

shannonc60 said...

Very cute with those vintage colours! The bath reminds me of my grandmother's.