15.4.17

Kevätsiivousta

Pääsiäisen pitkien vapaiden ansiosta ennätin vähän katselemaan nukketaloja. Olivat aivan pölyisiä ja muutenkin vähän mullin mallin. Otin ja tyhjensin talot ja aloin käymään kaikkia minikalusteita ja tavaroita läpi. 
Näistä wanhoista tipusta tykkään valtavasti, enpä olisi näitäkään muistanut kaivella esiin ilman tätä siivoushässäkkää.Olen keräillyt yksitellen sieltä täältä, niitä on löytynyt lähinnä kirpputoreilta. Nuo pienimät ovat kyllä lähes yhtä söpöjä kuin oikeatkin tipuset!

Tyhjää täynnä

Ää, enpä tiedä. Tyhjänäkin tämä talo lähinnä ärsyttää minua.
Laitoin rouva patmoren siivoushommiin

Taloihin palaa enää vain sellaiset jutut joista tykkään, keräilin niitä nyt yhteen paikkaan ja mietin, mitä teen niille ei-niin-kivoille romppeille. Lähinnä taidan näköjään pitää vanhoista ja kuluneista, tai käsintehdyistä esineistä. Toivottavasti en joudu enää tekemään paljon kompromisseja, sillä tähän mennessä ne kompromissit olivat jääneet pysyviksi ratkaisuiksi ja juuri niistä haluan tässä päästä eroon...

Yläkerran huoneessa kaiken tyhjyyden keskellä on aitoja pajunoksia, näiden korkeus on  noin 5cm. Hiirenkorvia pukkaa jo, saapa nähdä alkavatko juurtumaan. Jos alkavat, niin sitten pitää kokeilla kasvattaa näitäkin ruukussa :)
3 comments:

shannonc60 said...

So many lovely items and beautiful colours! Happy Easter!

Ingi said...

Siivouksen tarpeessa ovat minunkin taloni. Pölyä on paljon ja jotkut esineet voisi vaihtaa kivempiin tai heittää vaan pois.

Minimami said...

Iloista pääsiäistä! Ihania aarteita, kyllä ne sitten joskus löytävät varmasti paikkansa!