18.12.14

11.-17. luukut

Koska en ole järjestelmällinen enkä ole muistanut kuvata joka päivän luukkuja erikseen, niin nyt tulee sekalainen kalenteripätkä. Mielettömiä juttuja!

Ensin vähän kokonaiskuvaa (nukke on vain mallina). Availen luukut usein ennen kuin mieheke herää ja laitan uudet jutut esille noihin laatikoihin, jousta nies ne sitten bongailee herättyään. Eli tämä on ollut kyllä ihan kaksinkertainen ilo :)

Pieni ja siro jalallinen lasiastia hedelmineen tuli aiheeseen sopivassa rasiassa. Nuo pöytäliinat on järkyttävän söpöjä. Ja ohuita, tuntuu ihan samalta, kuin sellaiset kuolleet ja kuivuneet lehdet keväällä, kun niistä on enää lehtiruotien verkko jäljellä. 

Liljoja! Yksityiskohtia! Aa!

Pieni ja tajuttoman pieni maljakko! Mä rrrakastan maljakoita!

Tuo kalenteri on semmoinen, et kuukautta voi vaihtaa nuppia kiertämällä!
Isoäidin neliöt pääsevät tyynynpäälliseksi ja kässäkoriin mulla onkin jo mielessä vähän lisää täytettä!
Hylsyt on monikäyttöisiä ja harvinaista herkkya, kun en itse käy missään ammuskelemassa.


Levari! Röökimummo pääsee jytäämään!

Hannan upeita neuleita on löytynyt muutamasta luukusta. Ne on semmoisia, että niitä jää aina hypistelemään. Varsinkin noita kukkia.

Iiiih! En ihan ymmärrä, miten noin pieniin asusteisiin voi vielä tehdä noin pieniä koristejuttuja...
Nuo siniset irtohihat on kyllä älyttömän hyvä keksintö "karva"käsivarsien piilottamiseen! Ja kyllä ne on ihan saman pituiset, joku on vaan pukenut huolimattomasti...

Tilkkuja (kohta mulla on ompelukone ja "ajo-opetusta" siihen, sormet syyhyää jo) ja Annalta tullut nenäliina, jossa on ihania kukkia.

Ja sitten tämä kolmannen adventin luukku Annalta, kääk! Nämä täkit ovat niin upeita ja niillä on helppo somistaa, kun taipuvat just niinkuin pitää!

No comments: