12.1.14

Kirjahylly Biltema-tikuista

Viimeajat olen leikkinyt kirjansitojaa, sillä tein joulunpyhinä Désordren olohuoneeseen uuden ISON kirjahyllyn johon mahtuu PALJON kirjoja. Kirjahylly on tehty Biltema-tikuista niin, ettei yhtäkään tikkua tarvinut katkaista. Innostuin kuvaamaan samalla muitakin juttuja talossa, jotain pientä on tapahtunut siellä ja täällä. 
Kuvavaroitus lienee paikallaan  :)

Vielä on tyhjiä hyllyjä...
Keskikerroksessa on vaihtunut yhden seinän väri ruskeasta punaiseksi. Sinne olen kaavaillut erilaisia kehyksiä vieriviereen.
Sain simpukan kesällä tuliaisen Hangosta. Kiitos Sara :)
Meidän äiskän leipomia taikataikinalämpimäisiä :)

Sitten siirrytään yläkertaan:


Ja alakertaan:

6 comments:

Merja said...

Iiiiihana kirjahylly täynnä kirjoja! teitkö sellaisen "lovetuksen" tikkuihin, vai miten sait ne katkomatta hyllyyn?

jirps said...

Kiitos Merja :) . Toisesta kuvasta näkyy, että kaikki hyllyt ovat yhtä soiroa ja niiden edessä on vain ohutta listaa. Eli vähän huiputusta, mutta kun hyllyt saa täyteen niin hyvältä näyttää...

Eemaiva said...

Aivan mieletön kirjahylly, piti ihan toistamiseen katsoa, että onko se tosiaan nukkekotikokoa!

Anna said...

Iiiiiihania juttuja! En kestä. Tai kestän. Mutta haluan myös! Kiitos paketista, minulla on ollut järkyttävä työkiire, joten anteeksi kovasti kun en vielä ole lähettänyt omaa pakettiani, yritän nyt kunnostautua ja lähettää sen :)

Marja-Leena said...

Kiitos kivasta kuvakierroksesta! Hieno kirjahylly!

Catherine said...

Je découvre votre désordre ... J'aime vos papiers peins . J'aime votre manière de mettre toutes ces couleurs différentes ensemble . C'est très gaie et vivant . Tout à beaucoup de charme .