29.6.13

Ostin uuden talon

Ostin talon! Tämä on mallia "Hong Kong", jota katselin jo muistaakseni toissa jouluna. Viime jouluna meinasin jo hairahtaa tämän ostoon, mutta Lahden Honkkarista ei taloja saanutkaan, sillä ne olivat kuulemma homehtuneet varastoinnin aikana. (Olispa ollut hassu juttu ostaa nukkekotikokoinen hometalo, hehheh.) 
Jeejee!
No nyt tämä talo oli Nukkekotikirppiksellä myynnissä ja päädyin ostamaan sen siksi, että siinä nyt on samassa läjässä sekä kauppa, terassi että kuisti, kun sellaisia mulla ei vielä olekkaan ollut. Ja kyllähän tämmöinen bulkkitalo huutaa suurta tuunausta pintaansa... Nykyiset ikkunat lähtee ainakin ja varmaan seiniin pitää puhkoa uusia aukkoja, sillä huoneisisa ei ole ikkunoita etuseinän lisäksi.. Huonekorkeus on oikeammin huone "mataluus", eli sen kanssa tulee haasteita sillä olen tottunut hulppeisiin korkeuksiin Desordressa (koska tein rakennusvaiheessa pienen mittamokan ;) )
Hii, täällä on tilaa uusille ideoille!

Se Helsingin rouva avaa tähän sellaisen kaupan mistä löytyy ihan mitä romua vaan kukaan keksii tarvita

Tähän tää tekee sellaisen kivilattian ja ruukkupuutarhan


3 comments:

Merja said...

Tuo honkkarin talo on kivan mallinen. Sinun talostasi kuulostaa tulevan hieno, odottelen mielenkiinnolla.

MarEve said...

Onnea uuteen projektiin!

Sanne said...

Nyt syttyi lamppu, sinä oletkin Jirps ja olet kommentoinut minunkin postauksiani. Kiitos taannoisesta matkaseurasta Forssan markkinoille!