20.11.11

Kiinalaista taidetta

Kirppareilla törmää aika ajoin niihin kiinalaisiin miniatyyrimaisemiin. Olen aina luullut, että lasit on liimattu kiinni. Eilen käteeni osui tälläinen versio, jossa olikin lasi hieman irti. Otin sen mukaani ja tutkailin kotona tarkemmin; pohjassa on ruuvit, ja kaikki osat saa kuin saakin irrotettua toisistaan ilman väkivaltaa.


From this...

.... into this.

Vaikka en olekaan orientaalihenkinen ihminen ollenkaan, niin kyllähän nämä on aika söpöjä! Näiden taulujenlisäksi siitä tyhjennetystä lasikehyksestä saattaa saada kivan vitriinin tai akvaarion ja tuosta jalustasta penkin, sivupöydän tms.

Desordrén tyhjää huonetta on alettu viritellä. Huone on hankalan kapea ja halusin tapetiksi välttämättä juuri tuon. Tapetti on melko tummaa ja huoneesta tulee varmaan aika pimeä, hämyisä ja ehkä hieman erikoinenkin.

Saas nähdä, miten mielikuvitus alkaa laukata nyt, kun ei tarvitse kaikkea kapasiteettia käyttää tenttikirjojen pänttäämiseen. Tosin, nyt kun työn ohella opiskeluhässäköinti on saatu päätökseen, niin edessä onkin jouluhässäkkä... ja samaan aikaan meidän pitäisi hoitaa myös muuttorumba "pöndelle"! Iik =)

2 comments:

Pia said...

Kiitos visiitistäsi ja kommentista! =) Huomasin juuri että sinun blogisi ei jostain syystä näy tuolla minun lukuluettelossa vaikka olen seuraaja!! En ymmärrä mistä moinen voi johtua! Tyhmää jos postauksesi menevät sivu suun kun bloggeri ei niistä ilmoita.
Mutta, aivan ihana tuo sinun kirpparituunauksesi! Ja tykkään myös tapetista! Ei ihan peruskauraa. Voimia muuttoon! =)

jirps said...

Ehkäpä bloggerissa on apinasuodatin, ja sun pitää nyt vaan käydä täällä joka päivä kurkistelemassa :D