14.8.11

Pitkästä aikaa!

Terveisiä Villa Desordésta pitkästä aikaa. Edellisestä postauksesta on näemmä 9kk, eikä sen jälkeen ole mitään ihmeitä tapahtunutkaan minirintamalla, aina jotain pientä silloin tällöin, mutta blogin päivittäminen onkin ollut sitten ihan ylivoimaista... Työ ja opiskelu vievät kaiken ajan, mutta onneksi pänttäys hellittää loppusyksystä kun saan sosiaalipsykologian perusopinnot kasaan (ja ennen kuin jatkan taas eteenpäin :D).

Latasin läjän kuvia, mutta pitkän käyttötauon jälkeen en muistanut, että nämä tulevat käänteiseen järjestykseen, ääähhh. Enkä osaa näköjään kirjoittaa enää kuvien väliinkään, kun tekstiruudussa näkyy vain kauheaa koodisössöä, tuplaäääähhh. Ennen minulla näkyi kuvat tässä kirjoitusruudussakin. Vai muistanko ihan väärin?

No mutta, tervetuloa keittiökierrokselle:
 
 
 
 

Niinkuin näkyy, niin keittiö alkaa muistuttaa sekatavarakauppaa ja pikku hiljaa lähestytään sitä meininkiä, jota tavoittelen koko taloon. Eli sekamelskaa, niinkuin talon nimikin kertoo :D

Uutuuksia ovat ainakin hellan takana olevat kaakelit (itsekuivuvaa savea).
Ihanan keittiövaa'an viisari liikkuu oikeasti, kun kuppiin tulee painoa! Se löytyi lahtelaisesta Vintage Potpourrista, joka valitettavasti toimii enää netissä.
Vaa'an kanssa samassa kuvassa oleva iso valkoinen posliinipannu löytyi Tukholmasta kirpparilta.
Olen myös yrittänyt opetella tuota mystistä massailua, mukissa on "mansikoita" ja vaa'assa "kirsikoita", jotka ovat kyllä aika kolhoja vielä, mutta muistuttavat jo enemmän mallejaan kuin ensimmäiset tekeleeni. Kyllä se tästä :D.

2 comments:

Johanna said...

Hyvältä näyttää keittiössä! Ihania yksityiskohtia pullollaan! Uusi mökkisi on myöskin houkuttelevan oloinen projekti

jirps said...

Kiitos Johanna =)