14.3.10

Pikkupöytää ja muuta pientä

"Terkkui Lahest!" Käväisin ohimennen kotopuolessa nappikaupassa Neppinapissa. Neppinappi on ollut olemassa "aina" ja ihailin sen näyteikkunoita jo alle kouluikäisenä tyttönä. Niin, ja kouluikäisenä myös, sillä kauppa sattui olemaan koulumatkani varrella. Kaikkein jännimpiä siihen aikaan olivat erilaiset hiha- ja kangasmerkit, joita oli ikkunassa muutaman ilmoitustaulun verran. :)
Tietysti löysin sieltä nytkin ihania ja erikoisia nappeja, ja yksi niistä erikoisimmista muuntui erikoiseksi pikkupöydäksi.


Jostain syystä näitä elukoita putkahtelee jatkuvasti, mutta eihän tälläistä pussihousukissaa voinut jättää pihalle mouruamaan... Karvat ja viikset on höyhenistä.

Sitten ripustettiin vähän tauluja. Talossa on paljon sellaisia juttuja joista pidän valtavasti ja tauluista varmaan arvaattekin, että rrrrrakastan Jane Austenin kirjoja :D

Niin ja kävin myös heti ensi-illassa katsomassa Liisa Ihmemaassa. Suosittelen, sieltä sai paljon mini-ideoitakin!

5 comments:

Lotte said...

Ihanaksi tuunasit tuon kisun! Ihan täydellisen söpö! Pöytä on myös hieno!

Tiina said...

Hieno nappilöytö ja kisu on ihana :-)
Minäkin kävin jokunen vuosi sitten samaisessa nappikaupassa ja viihdyin siellä aika hyvin. Kivoja tuommoiset pienet nappikaupat.

Johanna said...

Kiv atuo pikkupöytä ja kissa on kyllä aivan mahtava tuunaus!!! Kyllä nyt ON kissaa karvoihin katsomista. :)

Mare said...

Täytyypä katsastaa nappikauppa kun matkan varrelle osuu. Löysin itsesi sivuiltasi ties minkä mutkan kautta. Olikin oikein mukava tutustua.

Minna said...

Hah, enpä ollutkaan ainoa, joka tuosta leffasta sai ideoita. Olisi ihanaa tehdä miniversio hatuntekijän huoneesta ja vaikka mitä.

Kissa on mahtava.