10.8.09

Valaistusapua tarvitaan...

Valaistuksen kanssa on nyt ilmeisesti jokin pielessä? Ostin EM-lamppuja, katkaisijan sekä muuntajan ja testasin niitä. Lamput palavat todella himmeästi (ja yksi ei ollenkaan...)! Pistorasia/katkaisijapalkissa oleva "merkkivalo" (kuvassa oikeassa päässä) sen sijaan paloi todella kirkkaana.

-Kuuluko valojen olla noin himmeät?
-Jos ei niin mitäs minun pitää tarkistaa ennenkuin painelen kauppaan valittamaan?
-Jos näillä vehkeillä ei saa kirkkaampaa valaistusta niin mitä muita vaihtoehtoja on?

4 comments:

Raija Maula said...

Palkissa palava valo tarkoittaa, että jokin on vikana. Jossain on oikosulku. Kokeile yksi lamppu kerrallaan, niin saat selville mikä lamppu on viallinen. Ja ihan ensiksi kokeile sitä palkkia ilman lamppuja. Jos silloinkin palkissa on valo niin sulake on viallinen.

jirps said...

Kiitos Raija! Itse en ollenkaan hoksannut, että se merkkivalo voisi olla merkki ongelmista :D . Nyt vempeleitä on testailtu; merkkivalo ei pala silloin kun lamppuja ei ole kiinni. Heti kun kiinnitän lampun, merkkivalo syttyy. Ja se syttyi jokaisen ehjän lampun kohdalla. Kaksi lampuista on ihan pimeinä, ei auttanut kiristamiset, vaihtamiset eikä mitkään temput. Huomenna kauppaan...

Maria said...

Katkaisijassa on johdotus väärin sisällä kun syö virtaa. Itselleni on tullut muutama vastaan, joten mistä sitten olet hankkinutkin, niin sun pitäisi saada uusi tilalle.
T:Esa/Nukkekoti ja Lelu

jirps said...

Ja kiitos Esa =). On paaaljon mukavampaa mennä reklamoimaan kun "tietää" mistä puhuu :p .