27.1.13

Pikkuhuone etenee

Noniin, sain kiinniteltyä kaikki pikkutavarat hyllykköön Tacky waxilla ja sen ansiosta hyllyn tavaroineen omalle paikalleen ilman kummempia kilinöitä ja kolinoita. Ostin huoneeseen myös uusia juttuja Doloresilta (ja voi, kun oli nopea toimitus!). 

Alunperin halusin ostaa lasikupuja, mutta "jouduin" ostamaan myös paljon muuta. Pikkuhuoneeseen tuli uusi kahden istuttava tuoli (huutaa tuunausta), lasikupu ja pari led-lamppua. Jotenkin onnistuin tyrimään kattolampun valinnassa = sen valo on sitä kylmää ja häijyä valoa. Vaan eipä hätää, kattolampppu muuntui lasipurkiksi irroittamalla kupu ja kääntämällä se ylösalaisin. Purnukan pohjassa on reikä, josta sain purkkiin lasihelmiä täytteeksi ja reikä oli juuri sen kokoinen, että sen sai tukittua nastalla.

Häijy sinertävä valo muttui kiltimmäksi ja kellertäväksi, kun laitoin lampun ruskeaan lasipulloon! Kuvassa kokeilu vasta teippitasolla, kunnollinen kiinnitysysteemi on vielä suunnitteluasteella.


Tämä pöytälamppu oli oikein onnistunut ostos, valaisee juuri sopivasti :)


Pikkulinnuilla on jo varmaankin kevättä rinnassa :)

3 comments:

Eemaiva said...

Tuo hyllykkö on kyllä ihan tajuttoman upea!! Ja kivoja ostoksia Doloreksesta, mä en uskalla edes enää mennä selaamaan niitten nettikaupaa kun ei ikinä jää yhteen tilattavaan =)

Merja said...

Kivoja ostoksia ja mainio keksintö tuo lampun uusiokäyttö.

Marja-Leena said...

Kivoja juttuja. Lampustakin tulee varmaan hieno!