24.1.13

Hyllykkö

Minule on kertynyt "mystisesti" kaikenmoisia pikkutavaroita aivan tolkuttamia määriä. Keksinpä idean, että teen Desordren pikkkuhuoneeseen hyllykön, johon voin laittaa minitavaroita esille "leikisti", vaikke ne ovatkin siis esillä oikeasti. Tai jotain. Sen pikkuhuoneen tulee olemaan jonkinlainen "curio parlour", jonne tulee paljon rojua, ehkä hieman outoa ja vähän nyrjähtänyttäkin.

Rakensin siis romuhyllykön balsasta ja pahvista. Hylly on kameleontti. Valossa se on kovin haalea ja hämärässä kovin synkkä. Lastasin sen lavastusmielessä heti täyteen, mutta nämä tavarat on nyt vaan sinne päin.
Voi sentään, kun tuli sumea kuva :(

Tuo koppakuoriainen löytyi appelsiinikulhosta (kuolleena) ja siitäkin pukkasi ajatuksen. Balsaa ja pakkausmuovia on oiva yhdistelmä säilyttää hienoa ötökkää.

Kaisalta tuli tänään ihana musta kultakala, joka sai nimekseen Free Willie. Kui söpö!
Tuo kello on muuten tätini lapsuuden Barbie-leikeistä (50/60-luvulta),  onneksi se ja muutamat muut pikkutavarat ovat  säilyneet ja hyvässä jemmassa.


5 comments:

Anna said...

Oi kun hieno! Mulla siintelee jossakin haaveissa kuriositeetti-kauppa ja juuri tuollaiselta siellä näyttäisi :)

Marja-Leena said...

Hienoltahan tuo hyllykkö näyttää ja tavarat ovat tosi jännän näköisiä! Oikea "aarrekammio"!

Marja-Leena said...

Niin ja piti sanomani, että nuo pikkulaatikot hyllyssä ovat tosi kivoja!

Merja said...

Onpa upea hyllykkö ja täynnä mielenkiintoisen näköistä tavaraa.

Jaana Nykvist-Pekkarinen said...

Hyllykkö on aivan ihana...Ötökkä taulu aaivan sairaan hieno idea...Ei ole kyllä tullu omaan päähän moinen toteuttaa...vähän niinku sellanen Tahimaan tuliainen tunnelma...Meillä on scorppioni 1:1 elämässä tollain lasin alla tauluna...Ihku juttu!