13.10.12

Taksidermiaa


Täytetyt eläimet ovat oudolla tavalla kiehtovia. Meillä on ihmisten kotona pianon päällä pieni tuikea pöllö ja haluaisin tietysti samanlaisen myös nukkekodin pianon päälle. Sopivaa siivekästä ei ole vielä löytynyt, joten päätin "täyttää" (eli päällystää) kauriin.


5 comments:

hannajaleijona said...

Ooo, miten hieno! Mulle tulee vihdoin seuraavaan taloon (voi eihän se lopu kai koskaan se talojen tunku tähän huusholliin) sellainen huone, jossa on muutama elukka, ehkä pää seinällä ja kettu tai joku muu pienempi otus "akvaariossa", eli semmoisessa vitriinissä. Tämmöinen omilla jaloilla seisova olisi näemmä kanssa tosi hurmaava. Helmet kruunaavat vaikutelman! ;o)

Piikko said...

No miten sä ton teit!? Ihana♥ ja helmet ja kaikkia! Tykkään!♥

jirps said...

Hannan visiot kuulostaa upeilta! Mun tekisi mieli tehdä ihan sellainen Potter-henkinen täytettyjen eläinten "asetelma". Joo-o, kuulostaa hullulta.

Piikko; tuo otus sellainen muoviötökkä, jolle on liimattu karvat päälle. Voin sanoa, että hermoja raastavaa on.

Titta said...

Löysin blogiisi kuukkelin kautta, tai oikeastaan vanhaan blogiisi ja sieltä sitten tänne. -ja kuulkaa ihanata <3 <3 kauniita huonekaluja, loistavia tuunaus-ideoita, makoisia värejä... Love it. Palajan tänne siis jatkossakin. :)

- Virpi said...

Sama fiksaatio! Upean lopputuloksen sait tehtyä tämän kanssa, näyttää hienolta!