9.10.12

Paljon päivitysvelkojen maksua...

Tässä postauksessa tuleekin paljon päivityksiä! Opettelin uudelleen virkkaamisen jalon taidon ja kyllästyin siihen taas tämän pienen torkkupeiton myötä. Ajan päivittäin junalla 200km, joten hyvää ajanvietettä tuo virkkaaminen kyllä oli. (Ja monen kanssamatkustajan suuri hämmästys :D). Tuo koira on muistelo lapsuudestani, mulla oli tuollainen samanlainen. Koira on siis tehty sellaisesta kankaasta, jossa on kaksi koirankuvaa kirsut vastakkain. Kangas taitetaan kahtia ja ommellaan yhteen, niin tulee tuommoinen pehmokoira. Ääh, onpa vaikea selittää.

Olen myös verhoillut toisen sohvan uusiksi. Tilkkukangas on "omaa tuotantoa": Kuvasin meidän kotona ihan arkikäytössä olevia kankaita tilkkupeitoista verhoihin, photoshoppasin kuvat ruuduiksi, yhdistin ne ja tulostin kankaalle. Tulostuksessa tapahtui outoja, kangas tuli ulos tuollasena karkkivärisenä. Meillä kyllä vallitsee rouheampi retrokankaiden värikirjo. No, hauska siitä tuli joka tapauksessa, vaikkei värit oikein iskekään.


Olen myös tuunaillut kaikenmoisia tylsiä kalusteita. Tästä kaapista tuli aika "rälee", enkä yhtään tiedä mihin tämän upottaisin. Hmm...


Ja ikkunatehtailuakin on kokeiltu. Ruudut ovat ihan ehtaa, millimetrin ohutta lasia. Nämä ikkunat eivät ole varsinaisesti menossa minnekkään, joten "ei minkään" on tultava luokseni. Ilmoitin miehelle, että mä haluan rakentaa uuden talon. Se vain hymähti epäuskoisesti kun sanoin niin :)



6 comments:

Raija Maula said...

Voisitko ajatella myyväsi tuon ihanan violetin kaapin? Mihin hintaan suostuisit sen myymään?

hannajaleijona said...

Aivan sairaan hienoja juttuja! Niin tykkään käyttämistäsi väreistä ja sellaisesta just sopivan tyylisestä runsaudesta. Jee.

jirps said...

Voi Raija, emmä raaski luopua tosta heti! Pidän sut mielessäni, jos tulen järkiini ;)

Hanna; kiitos ihan samoin sanoin :D

Maija said...

Tottakai noin hienoille ikkunoille on oltava paikka, ja jos sellaista ei vielä ole, niin sehän on hankittava. ;)
Ihania juttuja muutenkin - ja kukapa tietää, jos tuo violetti kaappikin on menossa sinne idulla olevaan uuteen projektiin...

- Virpi said...

Olen mykistynyt, koiratyyny on aivan tajuttoman söpö ja tuunattu sohva; siis onko kangas paperia? omg... näyttää nimittäin niiiin hienolta! Minullakin on kalusteita, jotka ovat vähän "muovisen näköisiä" vaikka ihan laatukamaa ovatkin. Vaatisivat uudet päälliset. Jotain tuollaista haluaisin tehdä! Ja vielä taivasteluni lopuksi: onko olemassakaan millin ikkunalasia?! Voi kääk! :O)

jirps said...

Eikun toi sohvan verhoilu on ihan oikeaa kangasta, jolle voi tulostaa (Photo Fabric, ostin Hobby Pointista). Kallista on ja ainakin mulla värit aina vähän leviää, kun taustapaperi kastellaan pois. Kandee kuitenkin kokeilla!