29.1.12

Tyylilyyli

Ohops, kukas se siinä kalsareitaan vilauttelee?

Jaa se on tuo Mummolan tyylilyyli! Kyllä mummelin nyt kelpaa, on pilkulliset kalsarit ja ihan tuliterä paitakin. Paita on outo, pussittava viritys, mutta tuon parempaan ei tämä räätäli kykene. Menee varmaan taas vuosi, ennenkuin kokeilen seuraava vaatejuttua. Harmi, että kangashommelit ovat niin vaikeita, olisi niiin ihanaa osata tehdä sellaisia vaatteita kuin haluaa, eikä sellaisia kuin tulee ;)
 

Koskahan se kevät tulee? Ilman takkia ei voi uloskaan mennä...

5 comments:

-P- said...

Mikäs vika paidassa!? Eikös ne mummelit yleensä pukeudukin vähän väljempään vaatteeseen.. =D Hyvältä tuo minusta näyttää! Ja ihanan paljon kuvia edellisessä postauksessa, hyvä että talo kesti muuton!

Anneve said...

Niin on sievät kalsonkit mummolla eikä paidassakaan ole mitään vikaa, niin on pirteä sekin.

Lotte said...

Aivan hurmaava tyylilyyli! Pakko noin kauniita pitkiksiä on vilautella.

Samat fiilikset vaate-jutuissa, mutta luotan, että harjoitus tekee mestarin. Kun vain viitsisi harjoitella...

Aino said...

Kaunis pusero ja ihanat kalsongit! Mun vinkki vaatejutuissa on, että ompele vaate suoraan päälle ja käytä liimaa missä vaan voit... sillä lailla oon ainakin itse saanut istuvimmat kamppeet. :) Ja hanki hurjat kangasvarastot, että löytyy aina sopiva kangas! ;)

Joel said...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me.

Thanks!

Joel Houston
JHouston791@gmail.com