29.1.12

Muuton jälkeistä elämää

Kuvasin tänään pitkästä aikaa.. siis yritin kuvata... valotus ja kaikki oli ihan pielessä, mutta kun intoa oli niin niillä mentiin :D


Villa Désordre selvisi kuin selvisikin ehjänä joulukuisesta muutostamme. Naapurina Désordrella on nyt ihana, vanha pönttöuuni: kyllä mun ny kelepaa nököttää talon edessä näillä pakkasilla =)Muuton takia osa tavaroista on vieläkin hukassa jossain "varmassa paikassa", mutta paljon tavaroita on löytänyt jo omille paikoilleenkin. Talo näyttää tällä hetkellä tältä:


Makuuhuone on aina vaan yhtä tyhjä... ja tyypit senkun nukkuvat talviunia. Jotenkin tuo huone on kamalan tylsä, eikä se inspiroi yhtään edes yrittämään sisutamista. Täytyy varmaan tehdä siitä ullakko, niin johan alkaisi huone täyttyä ;D Makkarissa ei taida olla muuta uutta kuin matot. Ne on tehty Antiikki- ja keräilumessuilta löytyneistä pikkuliinoista.Vaateteline odottaa vaatteita. Teline löytyi Minimaailmasta ja henkarit jostain nettikaupasta, jota en juuri nyt muista :/Jyrsijät ovat vallan pesiytyneet makuuhuoneeseen ja mikäs siinä, kun sieltä näköjään löytyy hiiren kokoisia kalusteitakin :D. Kirpparilta löytyi kerran pienoisrautatiemaisemaan tarkoitettu mökinrakennussarja, jonka pihakalusteisiin tuo tuoli kuului.

Keskikerroksessa näyttää tältä:Eteisessä tältä:


Ja eteisen viereiseen pikkuhuoneeseenkin alkaa kertyä tavaraa:


Keittiö on pysynyt suht koht ennallaan:
Muffinssipelti löytyi samasta nettikaupasta kuin henkarit.

1 comment:

miniature furniture said...

The nice thing about miniature treats is that there are no calories!