9.2.10

Nyt tiskaamaan...

Ostin ihka ensimmäisen Reutterini! Sopivaa tiskiallasta ei oikein meinannut löytyä ja tämä oli nyt "eniten sinne päin", joten se oli oikein hyvä syy vähän tuhlata ;). Altaassa oli mukana tiskiäkin, mutta "tiskasin" ne parempaan käyttöön ja heitin tilalle kattilankansia. Altaan taakse laitoin vähän "kaakeleita" (jälleen sitä kuviopaperia ja koholakkaa).


Tiskialtaan vieressä laskutason virkaa hoitaa lipasto, johon tulee eripari vetimet (joskus...). Harmillisesti taas kuva vääristää värin, lipasto on oikeasti pähkinän värinen :/. Jopa yksi laatikoista aukeaa oikeasti :D

Olohuoneeseen tuli uusi matto, vihdoinkin värimaailmaltaan sopiva, ei liian tumma eikä liian vaalea! Ja niinkuin varmaan kaikki muistavat, minä olen mattojen suhteen sekä ronkeli että laiska. Tämä on taas niitä laiskan naisen mattovirityksiä ;)

Leikkasin paksusta (kankaasta sopivan palasen ja töpsöttelin liimaa alapuolelle reunoihin purkaantumisen estoksi. Hapsut ovat rispattua juuttikangasta, josta leikkasin ohuen soiron ja liimasin sen paikalleen. Olipa taas helppoa :)

Esitelläänpä vähän eteistäkin, jonne on tullut uusi pöytä. Pöydällä on shakkinappula, jonka päässä on nahkasormikkaan päästä tehty lentäjänlakki :D.
Tämä kuva on muutes juuri sellainen, millaisia tulee napsittua oikeassa koossakin. (tähtään jonnekin, mutta samaan aikaan kuvaan tulee tiskit, koira ja vähän mitä sattuu :D)

5 comments:

Kii said...

Tuo lentäjänhattu on mainio:)

Hissunkissun said...

Aivan ihana tunnelma keittiössä.

Titta said...

Silmäilin juuri koko blogilis läpi ja tämähän on pullollaan ihania mini-ideoita! Parhaiten mieleen jäi koristekanat, ihanan koristeiset huonekalut, maljakot joulupalloista ja muut joulukoristevinkit.
Taisin löytää sinut jo jokin aika sitten blogilistan kautta.

hannajaleijona said...

Tuo kuva on just ihana, kun se koira siinä killittää. Ihana tunnelma talossasi, kiva käydä vieraisilla. Mulla on Pirtissä tuo samanlainen tiskiallas, se on kyllä tosi kaunis ja jännää miten sujahtaa erilaisiin ympäristöihin. Kaakelit on tosi kauniita. Ja lakki. Ja matto. Ja. Ja. Ja. ;o)

Lotte said...

Ai että noita sun mattoideoitasi! Mahtavaa!!! Lentäjänlakkikin aivan ihana :)