16.2.10

Julkisivulautakunta suunnittelutyössään

Onkos täällä vielä ulkokuvia näkynytkään? Tänään vähän mallailtiin herrasväen kanssa että minkähänlaista julkisivua sais luvan olla. Värivalinnat ja pinnoitteet pitää varmaankin pohtia myöhemmin, nyt keskityttiin etuseinän oviaukkoihin.


Rouvan ajatus oli se, että yläkertaan tulee ranskalainen parveke. ("Kaide on liian matala! Minkälainen ovi se ranskalainen parvekkeenovi oikein on?! Toimiikos se alakerran ovenräyhkä ollenkaan?! Portaatkin puuttuu siitä edestä! KUULETKO?!)


Ovenräyhkä toimii loistavasti, vaikka ikkunalasit vielä puuttuvatkin! Karmit ja ovi on tehty balsasta ja pahvista, saranointi on hoidettu tilapäisesti ylä- ja alakautta kahdella neulalla. Päädyin tekemään näin, koska sahaamani aukko ei ollut ihan suora...Ovi on tietysti kärsineen näköinen, kuinkas muuten. Meinasin lakata sen, mutta tähän hätään ei lakkaa ollut. Mattamaalin kanssa postiluukku ja ovennuppi näyttävät julmetun kiiltäviltä. Molemmat osaset ovat jotain puurasian "lukon kappaleita" tms. ylisöpöjä metalliosia jotka olen joskus tallettanut "Misc."-rasiaani.Aaawww, eikö olekin söötti :D

2 comments:

Lotte said...

Talosta tulee kaunis! Ovikin aivan ihana, sopivasti käytössä kulunut ;D

MarEve said...

Kaunis ovi kaikkine yksityiskohtineen.