27.7.09

Ikkuna-aukot

Raksalla on riittänyt sutinaa! Ikkunat ja oviaukot sahasin pistosahalla (käsin...) ja yritin olla laskematta, että kuinka monta suoraa on vielä sahaamatta. Kova homma, mutta yksi ilta riitti siihen. Julkisivuun tulikin kolme ikkunaa rinnakkain, vaikka alunperin ajattelin vain kahta. Taisin innostua sahaamisesta... Pohjamaalauskin onnistui melkeinpä vasemmalla kädellä, meillä sattui nimittäin toinenkin maalausprojekti samaan aikaan. 

Sain tänään "ahtaan kodin askertalupöydän" makuuhuoneen kaappiin :D. Juu, kuulostaa hullulta, mutta toimii! Siirsimme makkarin lyhyeltä seinältä Elfa-järjestelmän pidemm'lle seinälle ja saimme hullun paljon lisää säilytystilaa. Pöytälevy on ruuvattu hyllynkannakkeisiin kiinni ja on aiva tarpeeksi tukeve näihin hommiin. Ja kun rytöläjän haluaa piiloon, vedetään liukuovi eteen. Nopea siivous! Kuvassa nyt sitten talo ja pöytä sävy sävyyn =)
Tässäpä lähikuvassa sitä sahausjälkeä, ei kovin kaunista vaikka miten suoraan ja nätisti yritin.

Sahanjäljet piilotin ohen listan alle ja talon tuleva isäntä oli kohtuullisen tyytyväisen oloinen. Sitten pitäisi niitä ikkunoita pohtia...

No comments: