7.8.16

Röökimummola

Röökimummolle ostamani talonruppanakin on hieman edennyt. Ulkopinnalleen se on saanut lautaverhoilun ja keltaista maalia, sisäpinnoissa on vasta vähän tapettia. Tästä talosta taitaa tulla minulle rintamamiestalon korvike, vaikka käytössä onkin vain kaksi huonetta. Tein innoissani jo ulko-ovenkin, joten luulenpa, että joudun rakentamaan vielä etuseinän ja tietysti myös verannan..!

Kääk,miten tätä ovea oli kiva tehdä!
(Metalliosat eivät ole vielä lopullisesti kiinni)

kaksio

Kammariin tulee sänkykin, täytyyhän jossain nukkuakkin.

Keittiön tapetti on 1:1 rintamamiestalomme vintiltä löytynyttä
 60-luvun tapettia, jota on ollut myös 1:1 keittiömme seinillä :)3 comments:

Riitta said...

Projektisi etenee rivakasti, hyvältä näyttää. Kaksi huonetta voi olla oikein sopiva määrä varsinkin jos on ollut monihuoneisempia sisustettavia. Ilman muuta pitää rakentaa etuseinä ja varsinkin veranta, siitä tulee hieno!

Merja said...

Kiva talo! Hauskaa kun tuo ovi on miltei samanlainen kuin lapsuuskodissani, keittiökaapit saman väriset, ei tosin punaisia laatikoita ja nojatuolikin samaa mallia, meillä vain oli mustat ja "puupalat" käsinojien päällä. Onpa hienoa kun tuon tapetin kuvio on niin sopivan kokoista myös nukkekodin keittiössä :)

Unelmia pienoiskoossa said...

Voi miten ihastuttava tuo ulko-ovi on <3 ! Se on hienosti viimeistelty ja sopii ajan henkeen erinomaisesti! Olin ensin katsovinani, että kyseessä oli oikean talon ovi :-) . Näytti niin aidolta. Tuo pöytä missä on lamppu samassa, on myös oikein kivan näköinen!