3.1.15

Sähköt ullakolle

Jeeeee, pääsin vihdoinkin ullakon kimppuun! Oikeastaan se oli vahinko, sillä keittiöremontin takia nostelin sinne kalusteita vain väliaikaisesti turvaan. Ullakko alkoi kuitenkin näyttää siltä, niinkuin siellä asuisi joku ->  oli vedettävä sinne sähköt heti, eihän nuo ole vehkeet odottanutkaan kuin vuoden asennustaan (kiitos kätevälle isännälle). Keskelle ullakkoa suunnittelin jonkunlaista porraskäytävän ovea, sillä keskellä lattiaa on porrasaukko, mutta luulenpa että jätän tuon pömpelin paikalleen ilman ovea ainakin toistaiseksi. Tuo vanha keittiönovi joutui jo tuosta tuuraamaan ulko-ovea.

Mallailua

Täällä on jo tapetoitukin!


Tässä ihanassa lampussa ei ole ole sähköä, vaan hyödynsin sellaisen kylmän ja ruman led-kattolampun, sinisessä kuvussa kylmäväri ei haittaa. Tuo kullanvärinen "hattu" on siis se kattolampun osa, jossa on paristo sisällä.

Ja köökissäkin on uusi lamppu :)

5 comments:

hannajaleijona said...

Voi että! Kyllä alkaa vahvasti näyttää siltä, että pahiten tekeillä olevaan taloon pitää vetää sähköt. Edellisen postauksen keittiö on ihana, sitä edellisen kehysseinä on ihana ja entäs tämä pikkuasunto! Aivan ihana, siinä on nyt jo ihan mahtava tunnelma.

Johanna @ Villa Honey said...

Ihana tunnelma ullakolla! Voin oikein kuvitella, kuinka asukas liikuskelee siellä varoen lattialautojen narahtelua...

Marianne said...

Voisin muuttaa tuonne ullakolle vaikka asumaan! Ihana <3

Mare said...
This comment has been removed by the author.
MarEve said...

Kiva ullakko. Kateeksi käy, kun valojasi katselee, kun kaikki omat talot+boxit ilman valoja.