17.2.14

Kunnianhimoinen päähänpisto

Täytyy taas todeta, että kyllä tässä miniharrastuksessa vaan on taikaa: usein huomaa tekevänsä asioita, joita ei tiennyt osaavansa.

Tää on taas näitä älyvapaita inspiraatioita. Katselin viikonloppuna mustaksi maalaamaani sohvaa ja ajattelin, että olispa se hieno, jos siihen kirjoisi kaikenmoisia kukkasia selkänojaan. Joo, senhän mä teenkin nyt heti! Ei muuta kuin tuumasta toimeen (ja tässä kohtaa muistin että enhän mä ole koskaan kirjaillut mitään).

Koko päivä meni piipertäessä, eikä jälki ole silti kovinkaan kaunista, puolustuksenani käytän kammottavaa ergonomiaa. Sohva ei antanut periksi yhtään, neula jumitteli eikä sitä voinut aina pistää juuri siihen suuntaan mihin olisi halunnut. 

Insinööriaivoinen taiteilijamieheke katseli hetken puuhaani ja totesi että kaareva neula voisi olla kätevä. Ja sitten se kuumensi neulan, taivutti siitä juuri sopivan taikakalun ja niin vain alkoi sohva kukkimaan!

Mä tein sen! 
Kokonainen kauhtunut sohva,
joka oli entisessä elämässään vaalea kukkasohva,
joka sittemmin maalattiin mattamustalla spraymaalilla
Värien valintaa


9 comments:

Marja-Leena said...

Hienoa kirjailua!

Merja said...

Kyllä kannatti pipertää! Todella kaunis tuli.

Leila said...

Kyllä kannatti aloittaa kirjailu, hienoa jälkeä :)

- Virpi said...

Voi miten hauska lopputulos! Mutta mikä mahdoton homma..

Anita said...

Upeat kirjailut! Mielenkiintoinen idea maalata sohva... pitää ehkä kokeilla...en taida saada sohvanpäällistä tehtyä omaani.

hannajaleijona said...

Jestas miten upea! Ihan täydellinen!

hannajaleijona said...

Lisäkommenttina vielä, että kunnianhimoiset päähänpistot on parhaita.

Mare said...

Tässäkohden ei voi muuta kuin kumartaa syvään. Aivan käsittämättömän kaunis sohva. Aina sitä kannattaa kokeilla mitä mieleen juolahtaa. Vau!

Sanne said...

NO hieno! Minäkin huomasin joskus, että hei osaan kirjoa (1:1 kylläkin), vaikka koulun kässätunneilla en "osannut" mitään.