6.10.13

Keltaisen talon värikkäät lattiat

Juu en ollut suunnitellut Keltaisen talon sisustukseen kovinkaan railakasta värimaailmaa, mutta kylläpä on ollut värikylläinen viikonloppu pintaremonttia tehdessä... 
Onnea on se, ettei minulla ole käytössäni koskaan mitään "Suunnitelmaa", vaan juttuja syntyy ihan puhtaasti fiilispohjalta. Joskus ei  puolestaan synny yhtään mitään, kun ei ole sitä "Suunnitelmaa", josta voisi katsoa seuraavan projektin.

Olohuoneenen lattia on nyt "Rosenrot"

Toivoisin olohuoneen joskus hehkuvan sellaista mausteiden tuoksuista lämmintä tunnelmaa
Tämä huone saattaa kuljetella ajatuksiani ja ideoitani minne sattuu mustalaisvankkureiden tapaan

Tänne tuli pliisu sininen, sillä jos täällä joku keräilee perhosia, niin eihän tunnelmaan sopisi mikään reipas väri. Mustaa mietiskelin, mutta kokeillaan ensin näin (vaikka sininen onkin melkein inhokkiväri)

Keittiöön tuli vihreä lattia. Ajattelin mustaa tämänkin huoneen kohdalla, mutta lattiapinta-ala oli ehkä liian iso niin tummalle värille.
Rikoin maalatessani kattolampun ja jäi sitten kunnollinen lavastussisustus tekemättä. Onneksi pitkäpinnainen mieheke sai kuvan oton jälkeen rävellettyä kosketuspinnat kohdilleen ja valo palaa taas!

Puhkaisin keittiön vasempaan seinään ikkunan, vaikka toivoin voivani pärjätä ilman... mutta KYLLÄ KEITTIÖSSÄ IKKUNA PITÄÄ OLLA, hyvä tavaton!3 comments:

Paulakum said...

Mielettömät lattiat, upeat! Olet todella tavoittanut lämpimän maisteisen hehkun.

Merja said...

Waaauuu! Upeita lattioita! ja kyllä, keittiössä pitää olla ikkuna. Talosi väritys on ulkoseinistä alkaen niin boheemi, että arvailen jo tässä ketä siellä asuu...

Rouva E said...

Tosi upeita lattioita, en missään nimessä laittaisi mustaa tuonne. Keittiön uuden ikkunan alaosa laattoineen on todella upea!

- E