29.8.11

On taas nyperretty!

On taas nyperretty! Ostin Hobby Pointista "tina-arkkeja", joista on huomattavasti helpompaa työstää kaikenmoisia metallijutskia, kuin niistä tuikkukynttilän kipoista. Rasioiden kannet ovat koristehaaraniittejä ja ne ovat tietysti avattavia. Outo kuva, en tajua, miten onnistuin räppäämään noin ohi :D :D


Lähdetään lennolle? Kirpparilla oli huivi, jossa oli ihan selviä lentäviä mattoja! Liimasin huivin palat valkoiselle kangaspalalle, ihanan helppoa.


Työkaverini tytär lahjoitti vanhat puuhelmensä (ja paljon muuta ihanaa) minulle hyötykäyttööön. Helmistä tuli pieniä leivoksia. Kiitos vaan =)


Tuunastelinkin pitkästä aikaa! Tämä vanha muovikaappi ei mennyt kirpparilla kaupaksi edes melkein ilmaiseen hintaan, joten päätin vähän ehostaa sitä...


... ja tämmöinen siitä tuli. Ei ollut tarkoitus, mutta taidan pitää sen sittenkin itselläni... Désordren tähän asti tyhjänä ollut huone taisi juuri alkaa hahmottua mielessäni!

4 comments:

Sirkka said...

Kivoja nyperryksiä! Kaapista tuli hieno.

askartaja said...

Minua alkoi tosissaan kiinnostaa nuo tinalevyt, kun niin upeita tuotoksia olet niistä saanut aikaan. Millähän nimellä myyvät niitä?

jirps said...

Kiitos Sirkka =)

Askartaja; Virallinen nimi suomeksi lienee "reliefifolio", paketin päällä lukee "prägefolie". Toi on sellaista, no, paksua foliota. Ainakin HobbyPointissa riitti kun kysyin "jotain ihan ohutta metallilevyä"... ensin tarjottiin ihan oikeita metallilevyjä, sellaisia joiden paksuus oli varmaankin jotain millin(?) luokkaa. Ajattelin, että ovat liian hankalia minunlaiselleni laiska-askartelijalle, niin otin sitten näitä folioarkkeja. Kannattaa taivutella mahdollisuuksien mukaan kaksinkertaisena tai tehdä kunnon kanttaukset reunoihin, pelkältään voi olla liian hentoa.

-P- said...

Eksyin blogiisi ja luin melkein samalta istumalta kaikki postisi! Eli jäin koukkuun ja odottelemaan lisää luettavaa! =D