21.3.10

Ruokailutilan muutoksia

Ruokailutila näyttää siltä kuin siellä ei olisi tapahtunut mitään uutta, mutta kun katsoo tarkemmin niin kyllä niitä muutoksiakin huomaa.

Piano ei olekkaan enää ruskea posliinimalli. Uusi piano löytyi myös kirpparilta ja se on jonkun ihan itse tekemä (Jopa nuo koskettimet on joku piirtänyt ihan omin pikku kätösin, vautsivau). Musta väri häiritsi hetken, mutta sitten hoksasin, että romuvarastossani onkin mustareunainen taulu, joka sopii pianon kanssa yhteen, kunhan pianoa koristellaan vielä vähän lisää. Nyt ruokailutilassa on siis kaksi tavaraa, jotka eivät sovi kuvioon :D.
Ruokapöydän tuolit ovat vaihtuneet eripariksiksi ja siinäpä vasta olikin vaikea homma; Miten valita mahdollisimman hyvin toisiinsa sopivat eripariset tuolit...

Takaseinällä näkyy uusi astiakaappi, jonka ostin puuvalmiina Minimaailmasta. Takaseinäksi olisi kuulunut peili jonka korvasin viilulla, sillä moinen peiliseinä oli aika levoton. Kaappi on värjätty Folk Artin antiikkivärillä, sillä samalla sävyllä 817, kuin kaikki muukin tässä talossa :D . Ohensin värin ihan ohueksi luiruksi ja levittelin sitä useita kerroksia, kunnes sain sopivan tummuusasteen. Näin väri levittyi myös tasaiseksi. (Ohjeessahan neuvotaan levittämään väriä pinnalle ja pyyhkimään sitä sienellä tms.)

Tyhjän nurkan täytteenä pönöttää tuliterä tarjotinpöytä. Tuo pöydällä oleva posliininen kukkakimppu on korvakoru, kirpparilöytö sekin. Maksoin korvisparista pari euroa, mutta ilmeisesti ne ovatkin hieman vanhemmat ja arvokkaammat kuin luulin (niissä on leima "Denton, England" joka sai minut uteliaana hieman googlettelemaan). Onneksi en onnistunut hukkaamaan tai rikkomaan niitä *huh*.

1 comment:

Lotte said...

Ruokailutila näyttää tosi viihtyisältä!