10.1.10

Sänky ja "pikkukyrsijöitä"

Jee, vihdoinkin yläkertaan tuli sänky! Aloitin urheasti (käsin)ompelu-urakan patjanpäällistä ajatellen, mutta noin viiden sauman jälkeen iski tuska ja päädyin liimaamaan kankaan solumuovin päälle *nolo*. No, ainakin pari saumaa osui kohdalleen :D. Patja näyttää leijuvan ilmassa, mutta ehkä se johtuu hurjasta testipomppimisesta :D

(Tytön päällä oleva villatakki on muuten Sinellistä; bongasin sen sellaisesta "vauvaonnittelukorttitarra-arkista". Luulin ensin, että takki ei olisi puettava, mutta kylläpä vaan olikin.)


Hyvien yöunien lisäksi Désordren rottaonnikin on nyt turvattu. Pikkuruiset rottapojat muuttivat taloon ja ne otettiin lämpimästi vastaan. Ajattelin ensin rakeentaa niille häkinkin, mutta kyllä nämä pojat saavat juoksennella talossa ihan vapaina.

Tässä poseeraa nämä pikkurottien esikuvat, kiharakarvainen Paso ja sileäkarvainen Maco.
*Pus pus*

Ja sitten esitelläänkin takkiin pukeutunut talttahammas; maalasin tälle kaniinille Petteri Kaniini-takin ja voi kun tulikin näköinen :D

2 comments:

Marjatta said...

Kaunis on sänky, ja patjakin näyttää tosi mukavalta. Näyttää testaajakin tykkäävän! Katselin samoja pikku-neuleita sinellisssä, kiva tietää, että on puettava. Takki on tosi söpö tyttösen päällä!

Eija Luoto said...

Upea on tuo leijuva patja ja muutenkin on täällä kivamn näköistä