30.12.09

Arvonta! / Give-away!

Täällä ei ole vielä yhtäkään arvontaa pidetty, joten olisikohan jo aika pitää sellainen, ihan vaikka vuoden vaihtumisen vuoksi? Olen nyt hurahtanut silintereihin, joten palkintona on taikurin tavaroita (ja ehkäpä jotain muutakin pientä).


Osallistut arvontaan jättämällä kommentin; kerro mikä sirkuksessa on sinun mielestäsi se paras juttu. Varmaan arvaatte omani ;) .


Viikko aikaa osallistua, arvontailta on loppiaisena, 6.1.2010.

Hauskaa uutta vuotta kaikille lukijoille!


And in English too: I think it's time to have a little give-away lottery. To enter, please tell me what is your favourite thing in circus. I think you can guess mine ;) . I will draw the winner on Epiphany, 6.1.2010.

Happy New Year to all my readers!

17 comments:

Tuikku said...

Minusta parasta sirkuksessa ovat pellet. Itsellänikin on pellehousut ja muuta rekvisiittaa ja olen useana vappuna pelleillyt.

Mirel said...

Kiinalaiset "moneen osaan taittuvat" akrobaatit!

hannajaleijona said...

Nyt heitit vaikean. Sirkuksessa on niin paljon taianomaista. Toisaalta kaikki koulutetut eläimet ovat kiehtovia ajatuksena ja kuvana ja pienenä ehkä ne upeimmat, mutta kun se todellisuus on sitten vähän ankeaa... Ihanin on tietysti joko nuorallatanssijatar tai ilma-akrobaatti, oli välineenä sitten trapetsi tai pilvikeinu tai semmoinen liina. Hän on yhtä aikaa kuin prinsessa ja samalla vahva ja taitava ja rohkea.

MAIJA said...

Pellet ja taikurit on mieleeni, mutta harvoin pääsee seuraamaan.
Hyvää uutta vuotta!

Tiina said...

Ilma-akrobaatit kyllä ja kaikki tuli-jutut on hienon näköisiä.
Mukavaa ensivuotta.

Tiina said...

Trapetsitaiturit.

Maija ja Aino said...

Minusta voiton vievät ehkä eläimet. On ihan hyvä, että isojen ja villien eläinten pito sirkuksessa on kielletty, mutta ainakin koirista usein ihan näkee, kuinka ne nauttivat esiintymisestä ja ihmisten huomiosta.

Vaikea on kyllä valita - taikureissa, trapetsitaiteilijoissa ja pelleissä on kaikissa oma lumonsa...

(Oletko muuten huomannut, että tällä hetkellä tänne pystyy jättämään kommentin vain, jos itsellä on Google- tai Blogger-tili? Rajoittaa varmaan jonkin verran arpajaisiin osallistumista.)

Aino

Tuula said...

Ehdottomasti pellet!

Kii said...

Trapetsitaiteilijoita minäkin ihailen. Hyvää uutta vuotta!

jirps said...

Kiitos Aino, enhän minä mitään rajoitusta kommentoinnissa ollut huomannut :/. Nyt kaikkien pitäisi voida kommentoida.

Lotte said...

Kiva, kun muutit tuon kommentointi-homman. Mun on monta keraa tehnyt mieli kommentoida, mutta se menee hurjan työlääksi, jos en ole sillä hetkellä kirjautuneena mihinkään...

Täytyy tunnustaa, etten ole ikinä oikeassa sirkuksessa käynyt, mutta olen joskus nähnyt ilma-akrobaatin hurjia temppuja ja ne oli kyllä upeita...

Pääkuukkeli said...

Mä kannatan kans ilma-akrobaatteja, ne on aika vinkeitä: ei uskois, et me ollaan ihan samaa ihmisrotua kuin ne!

Liinis said...

Akrobaatit, jotka osaavat tehdä vaikka mitä!

Julianna said...

Taitavat taikurit ovat kyllä monesti häkellyttäviä,kun oma älli ei riitä käsittämään,miten temput toteutetaan. Suuresti siis ihailen heitä,kovasti tykkään myös notkeista ja voimakkaista akrobaateista. Ihmetyttää miten se toisilla se ihmiskroppa taipuukin niin,tai kuinka joku voi olla niin jäntevä ja vahva. :)

wiiks said...

Parasta sirkuksessa on ehdottomasti lasten kasvot :D

Silkku said...

No jaa..en oo hirveesti käyny sirkuksissa. Mutta kai se taitaa olla mullaki noi taikurin temput ne jutut, jotka aina hämmästyttää uudelleen. Toivottavasti kerkesin vielä tähän arvontaan..

Anonymous said...

Kokeilen kommentin lähettämistä ...
Tiina (tiina2005.vuodatus.net)