29.11.09

Nukke- ja nallemarkkinoiden satoa

Kävinpä minäkin Nukke- ja nallemarkkinoilla, jestas sentään taas sitä ihanuuksien ja ihmisten määrää!


Tähän "kuvaussessioon" liittyi kauhunhetkiä, kun huomasin että Nasun virkkaama pitsiliina oli kadonnut! Konttasin lattialla taskulampun kanssa ja haroin karvalankamattoa. Onneksi hetken päästä huomasin, että liina roikkui kauniisti rannekorussani:D. Sen lisäksi tuo eteisen irtoseinä römähti, mutta onneksi mitään ei hajonnut. Eteinenhän on vielä ihan keskeneräinen ja siis pelkkä kulissi.

Iloinen maatuskatyyny Hannalta, pitsiliina Nasulta, voipytty Tarulta, vaaleanpunainen(!!!) sammakkomaljakko Larissalta... loput myyjät menikin sitten ihan ohi multa :/, jos joku tunnistaa tuon laukun tekijän, niin huikatkaa.


Edellisten lisäksi shoppailin Mirjalta vähän herkkuja, nuo chilit on aivan mahtavia!

Sitten yksi päivän "muista ostoksista", Sinellistä löytyi suloisia pikkukehyksiä (Inkssentials Memory Frames). Sen kummemmin miettimättä ostin pois ja kotona värkkäsin taulun simpukasta (joka on tuliainen Ghanasta; ihana kollegani kertoi ajatelleensa minua ja askartelujani kerätessään näitä aurinkoisella rannalla muutama viikko sitten :D ). Tämä oli taas niin helppo "projekti", että voin suositella muillekin, valmista tuli kolmessa minuutissa.

1 comment:

wiiks said...

Hieno! Loisto idééé :)