27.1.13

Pikkuhuone etenee

Noniin, sain kiinniteltyä kaikki pikkutavarat hyllykköön Tacky waxilla ja sen ansiosta hyllyn tavaroineen omalle paikalleen ilman kummempia kilinöitä ja kolinoita. Ostin huoneeseen myös uusia juttuja Doloresilta (ja voi, kun oli nopea toimitus!). 

Alunperin halusin ostaa lasikupuja, mutta "jouduin" ostamaan myös paljon muuta. Pikkuhuoneeseen tuli uusi kahden istuttava tuoli (huutaa tuunausta), lasikupu ja pari led-lamppua. Jotenkin onnistuin tyrimään kattolampun valinnassa = sen valo on sitä kylmää ja häijyä valoa. Vaan eipä hätää, kattolampppu muuntui lasipurkiksi irroittamalla kupu ja kääntämällä se ylösalaisin. Purnukan pohjassa on reikä, josta sain purkkiin lasihelmiä täytteeksi ja reikä oli juuri sen kokoinen, että sen sai tukittua nastalla.

Häijy sinertävä valo muttui kiltimmäksi ja kellertäväksi, kun laitoin lampun ruskeaan lasipulloon! Kuvassa kokeilu vasta teippitasolla, kunnollinen kiinnitysysteemi on vielä suunnitteluasteella.


Tämä pöytälamppu oli oikein onnistunut ostos, valaisee juuri sopivasti :)


Pikkulinnuilla on jo varmaankin kevättä rinnassa :)

26.1.13

Myynnissä FB:n nukkekotikirppiksellä

Nämä ovat lisäkuvia huutokaupassa olevaa kaappia varten. Tuunasin peruspuukaapin joskus tämmöiseksi, mutta se ei vaan käy sisustukseen.

Edit: Kaappi sai uuden kodin Hurauskadulta taideväärentäjän luota :)




24.1.13

Hyllykkö

Minule on kertynyt "mystisesti" kaikenmoisia pikkutavaroita aivan tolkuttamia määriä. Keksinpä idean, että teen Desordren pikkkuhuoneeseen hyllykön, johon voin laittaa minitavaroita esille "leikisti", vaikke ne ovatkin siis esillä oikeasti. Tai jotain. Sen pikkuhuoneen tulee olemaan jonkinlainen "curio parlour", jonne tulee paljon rojua, ehkä hieman outoa ja vähän nyrjähtänyttäkin.

Rakensin siis romuhyllykön balsasta ja pahvista. Hylly on kameleontti. Valossa se on kovin haalea ja hämärässä kovin synkkä. Lastasin sen lavastusmielessä heti täyteen, mutta nämä tavarat on nyt vaan sinne päin.
Voi sentään, kun tuli sumea kuva :(

Tuo koppakuoriainen löytyi appelsiinikulhosta (kuolleena) ja siitäkin pukkasi ajatuksen. Balsaa ja pakkausmuovia on oiva yhdistelmä säilyttää hienoa ötökkää.

Kaisalta tuli tänään ihana musta kultakala, joka sai nimekseen Free Willie. Kui söpö!
Tuo kello on muuten tätini lapsuuden Barbie-leikeistä (50/60-luvulta),  onneksi se ja muutamat muut pikkutavarat ovat  säilyneet ja hyvässä jemmassa.


13.1.13

Liten litet lilla små

Ja taas ihana, ihana kirpparilöydös: minikokoinen "Lundby"-talo! Oi onnea, sinnehän ne Helsingin markkkinoilta ostamani miniminikalusteet sopivat!
Lilla Lundby :)
Talon edessä tulitikku mittatikkuna
Asukkaita sain houkuteltua pienoisrautatien varrelta.


 Mobiliaankin muutti uutta porukkaa; vähän jysähtänyt pariskunta tarvitsi uuden kodin ja tietysti ne adoptoitiin meille. Nainen näyttää hurjan onnelliselta, eikö vaan :)




"Ja sitten nää keittäisi kahvia!"

6.1.13

Kaukana Strömsöstä

Harvoin harmittaa epäonnistumiset, mutta nää on kyllä hirveet. Kyllä meni aikaa siihenkin, että sain ne aseteltua kameraa huijaavaan asentoon :D.
Eikä niitä voi edes pukea. Pöh.


Sitten pieni mainos niille jotka tykkäävät retroilusta: aloitin juuri uuden blogin, jossa juttelen retrokkaista kirpparilöydöistäni jne. Tervemenoa: Retromanttista-blogiin!